vanOmmeren-architecten

Over

Joeri van Ommeren is een visuele verteller/vertaler die zijn ontwerpen zijn boodschap laat uitdragen. Gedreven door de uitdagingen en mogelijkheden die een locatie biedt, tracht hij oplossingen te ontwerpen die de verwachtingen van klanten overstijgt. Hij is er van overtuigd dat architectuur een middel is om onze omgeving te vormen naar de behoeften van de maatschappij.

Het uitzonderlijke trekt de aandacht, waarbij het bureau zich toespitst op het bouwen van complexe woongebouwen van middelgrote en grote schaal.

Wanneer er een kans zich voordoet staat Joeri open voor specials: projecten en woningen met een buitengewone ambitie of van grote waarde voor de samenleving zijn.

vanOmmeren-architecten is een Amsterdams bureau, opererend vanuit het Huis met de Hoofden. De studio werkt met een klein dynamisch team, maar is schaalbaar wanneer een project hier om vraagt. Het aangaan van samenwerkingen zit in het DNA van het bureau. In het verleden heeft Joeri ervaring opgedaan door te werken voor verschillende bureaus, waaronder Santiago Calatrava, en is samenwerkingen aangegaan met onder andere de architecten Cie. en Thijs Asselbergs.

VanOmmeren-architects builds to realize your dreams and to strengthen society.